Belys din trädgård !

Garden0001En trädgård möblerad med ljus blir mycket mer stämningsfull, ser mer inbjudande ut och skapar rum på tomten.

Vi har i dag en stor sortering av trädgårdsbelysning, både gardensystem med transformatordrift samt modeller med solcellsbelysning.

Fördelarna med ett transformatordrivet system är att det lyser när du vill att det skall lysa, solcellsmodellerna fungerar bra framförallt under sommarmånaderna när solen är stark, men fungerar sämre under höst och vinter när soltimmarna är färre och solen är svagare.

Alla modellerna i gardensystemet har LED som ljuskälla, vilket ger en energisnål belysning och en lång hållbarhet. LED-ljuskällorna i gardensystemet ger ett konstant ljus mellan 8-30 volt, vilket gör dem idealiska att använda även till fritidshuset med 12v (batteri, solpanel), man kör då systemet utan transformator.

Systemet kan skräddarsys med modeller som passar dig, det finns belysningsstolpar (pollare), fasadspotlights, väggbelysning, altanspotlights som försänks i trallen, markspotlights för buskar och träd, stenar med inbyggda spotlights för blomsängar m.m, undervattensspotlights för trädgårdsdammar m.m

Välkommen in i butiken där vi visar samtliga modeller i drift, broschyrer finns på både garden- och solcells-modellerna.